Hauptstrasse 14

54655 Sankt Thomas
Germany

+49 152 3716 2415
+32 486 424 281

info@eifelrust.eu

Vakantiehuis Eifelrust

Ons vakantiehuis Eifelrust ligt in Sankt Thomas en biedt accommodatie voor 10 tot 14 personen (max. 18). Het heeft een tuin, een sauna en een tipi. Gasten van dit vakantiehuis hebben toegang tot een volledig uitgeruste keuken.  Het vakantiehuis bestaat uit 5 slaapkamers, 2 badkamers (1 met bad, 1 met douche) en een grote woonkamer met een open haard. De 2e verdieping is een grote kamer die kan worden gebruikt voor groepsactiviteiten zoals yoga. 

Omgeving

Het is gelegen in een zeer groene omgeving in een klein dorpje met een klooster. U vindt er alles wat uw hartje verlangt.

Zoals vermeld door eifel-direkt.de: Rivierdalen en met licht doorstroomde bossen kenmerken het pittoreske landschap en bieden een sprookjesachtig natuurschouwspel. Idyllische paden om te wandelen en fietsen langs, schilderachtige natuur en vele spannende bezienswaardigheden garanderen een perfecte vakantie. Zelfs de Romeinen wisten de schoonheid van deze streek al te waarderen toen ze 2.000 jaar geleden de eerste steen van de huidige nederzetting legden. Vandaag nog kunnen hun sporen worden teruggevonden, bijvoorbeeld in de Otrang Romeinse villa in de buurt van Fließem en op de archeologische route in Bitburg. Ook pittoreske kastelen zoals Schloss Malberg hebben de tijdsverandering doorstaan en zijn een bezienswaardigheid geworden voor bezoekers die interesse hebben in cultuur. Wie actief wil genieten van de intacte natuur van het Bitburger Land is aan het juiste adres op de wandelwegen vanhet NaturWanderPark Delux, en de fietsroutes langs de rivierdalen. De regio nodigt u eveneens op culinair vlak uit om te genieten. Een van de absolute hoogtepunten in de Bierstad Bitburg is een bezoek aan de Bitburger marken-Erlebniswelt in de wereldberoemde Bitburger brouwerij. In de omgeving kan je in kleine branderijen het geheim van het stoken van schnaps ontdekken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘ activiteiten ‘. 

Locatie

Bernkastel-Kues ligt op 47 km van Eifelrust en Echternach op 40 km afstand. De luchthaven Frankfurt-Hahn ligt op 79 km van de accommodatie.